dilluns, 25 de juliol del 2011

Cròniques vampíriques

 
Cròniques vampíriques
Autor/a: L. J. Smith

Us agradaria tenir dos prínceps blaus per escollir? Doncs l’Elena té un de blanc i un altre de negre, l’Stefan i el Damon, dos germans vampirs disposats a donar la vida per el seu veritable amor.
l’Stefan és el germà petit, dolç, amable i sensible, al contrari del Damon el sexy, despietat i cruel encara que amb una guspira de bondat en el seu interior. El dilema es presenta quan l’Elena ha d’escollir entre un d’ells, el guapíssim Stefan o el sexy Damon. Amb quin es quedarà? I per si no fos tot el passat dels nois encara els persegueix.

Opinió Síndria:
Aquets llibres em van enamora fins que vaig arribar al cinquè, a part de que jo prefereix tres llibres llargs que no sis curts, l’autora va començar a desvariar, perquè que hi pinten els dimonis? Vull dir una cosa es que posis els típics esser sobrenaturals que d’alguna manera o altra sempre van junts, com vampir i homes llop però ja es estrany posar fantasmes, imagineu-vos dimonis xinesos tenyits i homes arbre mig violadors. La meva puntuació es de 5/10, encara que els primers són mereixedors de puntuacions més altes.

Opinió Mandràgora:
El primer llibre em va agradar, tenia moments que podien arribar a ser tediosos però no es tractava de res exagerat. El final em v semblar rodó i l’hagués acabat allà, no va ser així perquè el seguien cinc llibres més que es feien cada cop més avorrits a mida que avançaven. El segon encara es manté fins a arribar a un final agafat pels pèls que acaba amb les meves bones expectatives sobre la saga. Com ha dit la Síndria l’aparició sobtada dels dimonis fa que uns llibres entretinguts es converteixin en un seguit de situacions sense el més mínim interès per part del lector, i en alguns casos difícils d’entendre. El sisè llibre se m’està fent molt difícil de seguir i tot i que m’agradaria acabar-lo crec que per ara es quedarà a la prestatgeria dels “aparcats”.
Pel que fa als personatges, el Damon es mereix el més sincer respecte per part meva, l’Stefan també està molt ben fet al igual que la majoria de personatges principals.
Així que al primer llibre li dono un 7/10, al segon un 6/10 i a la resta un 5/10.
Al cap davall, després d’aquesta crítica tan acarnissada, us recomano que els llegiu ja que probablement tindreu un crítica molt diferent a la nostra.

Aquí teniu els llibres per ordre:

1. Despertar
2. Conflicto
3. Furia
4. Invocació
5. Damon, el retorno
6. Damon, almas oscuras