dijous, 30 de juny del 2011

La trilogia del Cercle Secret


1- L'Ordre de l'Acadèmia Spence
Sinopsi:
Gemma Doyle sempre havia desitjat anar a Londres, però mai va pensar que quan finalment arribés el moment de fer-ho seria com a conseqüència de l'esdeveniment més dolorós de la seva vida. I és que tot havia passat massa de pressa: l'eterna discussió sobre el viatge a Londres, aquella maleïda rebequeria d'adolescent, la sobtada visió que la seva mare moriria aquell mateix dia, la carrera desesperada per arribar-hi... Ara, dos mesos més tard, havia arribat l'hora de incorporar-se a la prestigiosa Acadèmia Spence per intentar recompondre la seva vida. El que Gemma no podia imaginar era que en aquell selecte internat anglès per senyoretes s'amagaven les claus d'un univers màgic i fosc, per al qual havia estat destinada tota la seva vida.
2 - Àngels Rebels
Sinopsi:
Gemma Doyle fa dos mesos que va deixar d'anar als regnes, però ara ha de tornar perquè els Raskhana li han encomanat una missió, lligar la màgia del Temple. Amb l'ajuda de les seves amigues Felicity i Ann, i Kartik s'enfrontarà a les criatures dels regnes. A sobre a l'Acadèmia acaba d'arribar la misteriosa senyoreta McCleethy i, a més és Nadal, temporada que passarà a casa de la seva àvia amb el seu pare i germà, la Gemma s'haurà d'enfrontar als seus problemes personals.

3 - Dolç i llunyà
Sinopsi:
Impulsada pels esdeveniments que no deixen de sacsejar la seva existència, el destí al qual Gemma s'enfronta amenaça amb enfonsar-se en el caos, no només en els regnes, sinó també en la rígida societat victoriana les regles la jove ha desafiat. A cavall entre dos mons, la Gemma intentarà establir l'equilibri i retornar a la màgia al lloc que li correspon. Ha passat un any des que la Gemma va arribar a la rígida Acadèmia Spence per senyoretes. Allà ha descobert la seva habilitat per viatjar als Regnes, un univers en què la màgia negra flueix sense control. Malgrat el perill que això comporta, la Gemma s'ha apoderat de la màgia i ha forjat insòlites aliances dins i fora dels Regnes. Ara que la seva presentació en societat s'acosta, ha arribat el moment de posar a prova aquests vincles. Les seves visions es repeteixen cada vegada amb més força i les estrictes regles de la societat victoriana la oprimeixen gairebé fins a l'asfíxia... A més, hi ha una pregunta necessita resposta: quin és el món al qual Gemma pertany en realitat?

Opinió Síndria: Aquesta trilogia es una unió entre fantasia i historia bastant harmoniosa ja que t’explica les complicacions que tenia la gent de l'alta societat anglesa al segle XIX i també els problemes que té la Gemma, una noia especial perquè es la clau dels regnes i això comporta una responsabilitat i una carrega massa pesada per una noia de 16 anys. A mi em vam agradar molt aquest llibres i els recomano a un 90%.



1 comentari:

  1. Está bastant bé el bloc, peró cuideu una mica més l'aspecte, no queden gens bé les imatges fora del marc, hi ha una opció amb la que podeu cambiar el ample de les barres laterals, i a vore si hem supereu amb visites en menys de 5 mesos, jo ja me deixat el bloc peró vaig arrivar ni més ni menys que a les 2000 visites!

    ResponElimina