dissabte, 22 d’octubre del 2011

Saló del Cómic de Barcelona XVII


Porto bones noves des de Rivendel: el XVII Saló del Manga estarà a Barcelona del 29 d'octubre a l'1 de novembre!!!
Hi trobarem una llarga llista de les activitats més variades que aquest any giraran entorn al tema dels Samurais. Aquí teniu unes de les activitats i esdeveniments que tindran lloc al Saló:

-VIATGE A TRAVÉS DE LA FOSCOR DE LA MÀ DE VICTORIA FRANCÉS. El XVII Saló del Manga li dedicarà una completa exposició a l'art de Victoria Francés. Llum en la foscor és el títol de la retrospectiva que repassarà la trajectòria de l'artista valenciana.

 

















-LA CANTANT DE ARRIETTY I EL MÓN DELS DIMINUTS ACTUA AL SALÓ DEL MANGA. La cantant Cécile Corbel, compositora i intèrpret de la banda sonora de Arrietty i el Món dels Diminuts, l'últim llargmetratge dels estudis Ghibli, participarà en el XVIl Saló del Manga en la que serà la seva única actuació a Espanya de la seva gira.


 


















-JYJ AL SALÓ DEL MANGA. El dissabte 29 d'octubre cap a les 11.30 hores al Poliesportiu del Centre de l'Hospitalet de Llobregat (Riera de l'Escorxador, s / n) tindrà lloc una miniactuación del grup de pop coreà JYJ.


 












-EL DESCENDENT DE SAMURAIS FUJO HIRATA ESTARÀ AL XVII SALÓ DEL MANGA. Entre els convidats d'aquest any tenim a Fujo Hirata, amb vincles familiars amb Musashi Miyamoto (1584), un dels samurais més populars de Japó, pertanyent al poderós clan Harima i autor de Go Rin No Sho, El llibre dels cinc anells.
















Peu: 6€ (4€ amb el Carnet Jove).

Esperem que hi assistiu :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada