diumenge, 16 d’octubre del 2011

Els Tresors de Harry Potter



Sinopsi:
Endinsa't en el món màgic de l'espectacular saga de pel·lícules de Harry Potter, i descobreix per què les escultures de gel del ball de Nadal mai es fonen, on s'encunyen els autèntics galeons, sickles i knuts, com aconseguir que un hipogrif treballi amb els actors, què va inspirar el castell de Hogwarts o per què els dementors es mouen així. Els tresors d'Harry Potter és un àlbum de rodatge ple de reproduccions d'objectes i records de les pel·lícules, com fotografies i il·lustracions inèdites, que ofereix una visió privilegiada de la saga «Harry Potter» i del grup de muggles talentosos que van fer realitat la màgia cinematogràfica. Tingues a les teves pròpies mans el Mapa del Merodeador, una invitació per al ball de Nadal o els decrets de Dolors Umbrigde gràcies a les reproduccions extraïbles que trobaràs en aquest llibre.


Opinió Mandràgora:
Fantàstic!!! Un llibre replet d'informació addicional, imatges del rodatge, anècdotes, art conceptual i records de Harry Potter que ens tornen a transportar a un món ple de màgia del qual mai voldria sortir. Aquest llibre ens ensenya l'àrdua feina que han portat a cap tots els que han col·laborat en la saga i han fet reals les invencions d'una gran escriptora. M'entristeix que sovint es passi per alt la labor d'aquests especialistes, ja que sense ells no haurien sigut possibles totes aquestes escenes extraordinàries i memorables que segur que més d'un guardarà sempre en la seva memòria i que d'alguna manera no ens han deixant indiferents.
Amenitzat amb un disseny excel·lent i un pròleg escrit pels tres actors protagonistes (Daniel Radcliffe, Emma Watson i Rupert Grint) deixa un bon regust de boca a aquell que s'hi endinsi.

Perdoneu-me si em costa ser imparcial però es que es tracta d'un tema que em toca la fibra.
Li poso un 9/10 per no semblar exagerada. :)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada