dijous, 25 d’agost del 2011

El Mecanoscrit del Segon Origen


El Mecanoscrit del segon origen explica l'odissea que han de passar en Dídac i l'Alba, dos nois de deu i setze anys que sobreviuen a un atac que destrueix la humanitat. L'Alba té com a fixació repoblar la Terra i per això i molts més objectius que aniran sortint a través de la historia hauran de passar per una serie d'aventures.

Opinió Mandràgora:
És un llibre d'un gran valor literari, tot i així no es tracta d'una forma convencional d'escriptura ja que ens demostra la finalitat del text: un tipus d'informe o diari. Redactat de manera pràctica, i sens gaires floritures es fa ràpid de llegir, malgrat tot s'acaba tornant una mica avorrit.
El tema resulta interessant i ofereix un ventall de possibilitats per a aquesta història. En general em va agradar bastant tot i que te l'has d'agafar amb paciència. De l'1 al 10 li posaria un 7'5.

Opinió Síndria:
Després del que a a dit la Mandràgora nomes em queda afegir que a mi també se'm va fer pesat i jo li poso un 7, però si que s'ha de dir que em va fer pensar en que haurien d'aprendre coses bàsiques per si arriba una especie d'apocalipsis ja que avui per ara tal com la joventut està sortint, una noia de setze anys i un nen de deu no sobreviuria a tal catàstrofe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada