dijous, 18 d’agost del 2011

Els Jocs de la Fam

 Els Jocs de la Fam

Podries sobreviure tot sol, en un món salvatge, on tothom farà el possible perquè no tornis a veure la llum del dia? Vint-i-quatre adolescents forçats a jugar. Només un guanyador. Els Jocs de la Fam han començat.... La Katniss es escollida, ha de lluitar més que mai, i haurà de triar entre el Petta i en Gale, dos nois que l'acompanyaran fins on faci falta.

Els Jocs de la Fam II En Flames

Contra tot pronòstic, la Katniss i en Peeta han guanyat els Jocs de la Fam. però per ara la recompensa d'una vida segura i sense complicacions haurà d'esperar. Han vençut desafiant les normes imposades pel Capitoli i, sense voler-ho, s'han convertit en l'espurna de la revolta imminent. El foc es propaga i el Capitoli clama venjança.

 Els Jocs de la Fam III L'Ocell de la Revolta

 La Katniss ha tornat a desafiar i a vèncer el Capitoli, però tot i haver sortit victoriosa del camp de batalla, al poder no li agrada perdre. El president Snow vol revenja i ha deixat molt clar que tothom corre perill: la família de la Katniss, els seus amics, qualsevol que visqui al Districte 12 i tothom que estigui a favor de la revolta.

Opinió Síndria:
Els llibres dels Jocs de la Fam són els meus preferits i de fet, gràcies a ells m'agrada llegir, a més a més son una d'aquelles trilogies que no et canses de l'història conforme vas llegint. L'autora reflecteix molt be la diferencia entre Districtes i classes socials i molts altres aspectes que d'altres escriptors no  li donen tanta importancia, com el llibre esta ple de detalls però d'una manera que no es fan pessats es facil imaginar-te dins de la trama, la meva puntuacio es 100% i animo a llegir-lo, 
sobretot abans de que facin la pel·lícula.  









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada